WWE: Kevin Nash ‘lever i øyeblikket’ etter episk transformasjon

Kevin Nash 71d3 1661522070

[ad_1]

WWE Hall of Famer Kevin Nash på WrestleMania 31

Kevin Nash er fortsatt i utrolig kind (Bilde: WWE)

Kevin Nash sier at alt han har igjen er å «leve i øyeblikket» mens han reflekterer over livet og karrieren.

WWE Corridor of Famer fylte 63 år forrige måned, og selv om han har oppnådd sine villeste drømmer gjennom sin karriere innen bryting, trøster han seg nå med hverdagslige ting, inkludert en god treningsøkt.

Han delte en selfie på Instagram og skrev: “De sier “Lev i øyeblikket” som 63-åring, det er alt som er igjen. Fikk oppfylt alt jeg drømte om. Nå er det å leve i øyeblikkene som kommer min vei.

«Skulder la meg presse litt vekt i dag i stigninger. Jeg kan se tilfredsstillelsen i øynene mine… I dette øyeblikk (sic)’

Den tidligere verdensmesteren har holdt sine følgere på sosiale medier oppdatert på treningsøktene sine i det siste, da han fortsetter å holde seg i fantastisk kind lenge etter sin pensjonering i ringen.

Followers var raske til å sende støttemeldinger etter hans inspirerende melding, med en particular person som kommenterte: «Å leve i øyeblikket kan være en veldig morsom stor fyr. Fortsett med det.

WWE-legenden Kevin Nash avslører kroppsforvandling

Nash har gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon (Bilde: Twitter/RealKevinNash)

Innlegget kommer et par år etter at Nash avslørte den utrolige fremgangen han har gjort da han reflekterte over å måtte pensjonere seg på grunn av slitasjen kroppen hans tok i en så fysisk virksomhet.

«Grunnen til at jeg trakk meg var at jeg var deformert og i utgangspunktet krøpling. Denne kneprotesen og 2 år med rehabilitering og trening har vært brutal. Naked det å få hoftene mine til å justere var utrolig smertefullt, tvitret han.

«Til haterne, f*ok av. Til de som har forfektet min bedring sender jeg min takk og kjærlighet.’

Innlegget hans denne uken kommer etter at han mistet sin nære venn og tidligere nWo-lagkamerat Scott Corridor i mai, og han var den som avslørte for fansen at Halls familie måtte slå av livsstøtten hans, som han var på etter å ha lidd av tre hjerteinfarkt på en natt.

Før vennens død skrev han: ‘Jeg kommer til å miste den ene personen på denne planeten jeg har tilbrakt mer av livet mitt med enn noen andre. Hjertet mitt er knust og jeg er så jævla trist.

«Jeg elsker Scott av hele mitt hjerte, males nå må jeg forberede livet mitt uten ham i nåtiden. Jeg har vært velsignet med å ha en venn som tok meg for pålydende og jeg ham.’

Har du en historie?

Hvis du har en kjendishistorie, video eller bilder, ta kontakt med underholdningsteamet Metro.co.uk ved å sende en e-post til oss [email protected], ringe 020 3615 2145 eller ved å besøke siden vår Ship inn ting – vi vil gjerne elsker å høre fra deg.

MER: Vince McMahon feirer 77-årsdagen med John Cena i en sjelden offentlig opptreden etter WWE-pensjonering midt i etterforskning av uredelig oppførsel

MER: AEWs Sammy Guevara hevder Eddie Kingston har vært “ute av kontroll backstage” før da han henvendte seg

TV

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *