Wheelhouse åpner «Non-Workplace» på Sundown For Influencers – The Hollywood Reporter

Print Issue 23 sty offices Wheelhouse Kitchen Publicity H 2022


Wheelhouse, et medie-, markedsførings- og investeringsselskap grunnlagt av Brent Montgomery og Jimmy Kimmel, har nettopp åpnet en ny 10 496 kvadratmeter stor produksjonsplass på Sundown Boulevard som er ment å være et fristed for influencere og andre talenter som trenger et sentralisert knutepunkt å ta møter og lage innhold.

Selskapet har lokasjoner andre steder i LA og i Tribeca-området i New York Metropolis, males det nye West Hollywood-området vil fungere som hovedkvarter for sine digitale og influencer-grener, kjent som Wheelhouse DNA, som produserer present som Fb Messenger’s Matlaging med Brooklyn og Spotify sine Internett City Legends.

Ed Simpson, strategisjef i Wheelhouse og designeren av flerbruksrommet, sier at teamet først og fremst var fokusert på å skyve «nysgjerrighetens grenser» da de opprettet plassen, og legger til: «Vi ønsket å bygge noe som har både arbeidselementet og lekeelement. Vi delte i hovedsak bygningen i to: Du svinger til venstre for å spille, og du svinger til høyre for å jobbe.»

Print Issue 23 sty offices Wheelhouse Lounge Publicity EMBED 2022

Denne salongen i speakeasy-stil er skjult bak en skjult dør, designet som et sted for talenter og teamene deres å samles.

Med tillatelse fra Trent Barboza/Wheelhouse

På arbeidssiden, som huser to fullt utstyrte podcaststudioer, et greenscreen-produksjonsstudio og redigeringsrom for postproduksjonsarbeid, sier Simpson at han bestemte seg for å minimere vinduene for bedre å kontrollere lydisoleringen. På den andre siden, som inkluderer et opptaksklart kjøkken for mat- og livsstilsinnhold utstyrt med Café Home equipment –– og en skjult speakeasy for å slappe av – – åpnet vi vinduene for å slippe inn mer lys, og fargene vi brukte er mye mer lyst, sier Simpson, som beskriver atmosfæren som “moderne bungalow” som er “så langt unna et kontor som mulig.”

Bygningens generelle designskjema ble delvis inspirert av Simpsons hjemby London, kjent for sine gamle viktorianske hjem sammenstilt med mer moderne, shabby stylish interiør. Det «moderne [California] bungalow”-stilen til designeren Kelly Wearstler var også på moodboardet, ifølge Simpson. Males mer generelt sier Simpson at Apples modern tilnærming til detaljhandel bidro til å veilede ideene hans om hvordan denne Wheelhouse-plasseringen skulle være, gitt plassens vekt på markedsføring og bilder. “[Apple] egentlig [created] denne ideen om at hvis du skulle kjøpe et vakkert produkt – noe som er utrolig godt konstruert og designet – så burde det være på et fantastisk sted, sier han.

Overraskelseselementer holder plassen interessant, som skjulte dører som åpner opp til nye, Narnia-lignende miljøer. Sier Simpson: “Du får denne følelsen av skjult oppdagelse, og den følelsen av oppdagelse er en del av den kreative prosessen.”

Denne historien dukket først opp i 27. juli-utgaven av magasinet The Hollywood Reporter. Klikk her for å abonnere.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.