Twitter Unmention-funksjonen rulles ut nå

twitter unmention feature rolling out now india

[ad_1]

Twitter

Unmention-verktøyet, som gir brukerne mer kontroll over hvem som kan merke dem på nettverket, har endelig blitt aktivert på Twitter. Gjennom sin offisielle Twitter-konto har selskapet annonsert installasjonen av den nye funksjonen. Brukere kan nå fjerne taggene sine og avslutte en pågående samtale på plattformen. Her er all informasjonen du trenger om denne funksjonen og hvordan den fungerer.

Twitter Unmention-funksjon

Det nye alternativet er nyttig fordi det er tilfeller der brukere ikke ønsker å delta i visse samtaler, og det er ubehagelig når de mottar meningsløse varsler når en tweet der de er merket har mange svar. Plattformen har bekreftet at alle brukere mottar funksjonen.

Enhver tweet der du ble nevnt kan enkelt slettes. Brukere trenger naked å trykke på menyen med tre prikker som er synlig øverst til høyre på hver tweet. Du kan velge å “Forlate denne samtalen” her. For å fjerne seg selv fra en tweet trenger du naked å trykke på den. Husk at Twitter ikke skjuler navnet ditt fra den tweeten; den vil fortsatt være tilgjengelig for visning. Enkelt sagt vil man slutte å motta varsler for den spesifikke tweeten, og ingen vil kunne besøke profilen din ved å klikke på en tweet som inneholder navnet ditt. Enkelt sagt, tweets som inneholder brukernavnet ditt vil ikke lenger være merket.

Du vil ikke få flere varsler for den tweeten etter at du har forlatt en bestemt samtale, males du kan åpne tweeten manuelt for å lese kommentarene. I tillegg, hvis du velger forlate chat-funksjonen, vil ingen kunne ta opp samtalen igjen.

Alle enheter vil nå ha tilgang til funksjonen. Hvis du ikke har fått det ennå, bør du gjøre det i løpet av de neste dagene. Ifølge Twitter vil den siste endringen gjøre det mulig for brukere å slutte å følge seg selv hvis de ikke vil ha unødvendig oppmerksomhet.

I tillegg utvikler mikrobloggplattformen tilsynelatende en ny “Sikkerhetsmodus” som vil hjelpe til med å forhindre at troll dukker opp i omtalene dine. I følge en CNET-historie vil sikkerhetsmodusen gjøre det mulig for deg å blokkere troll når funksjonen aktivt leter etter dem. Funksjonen er for tiden i betatesting og ikke alle regioner har tilgang til den.



[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *