Tory-pisk AVSLUTER etter å ha “beruset famling av to menn” mens han “skammet seg selv og andre” | Politikk | Nyheter

1633686 1


I sitt avskjedsbrev til statsminister Boris Johnson innrømmet Chris Pincher at han hadde “flau” seg selv og “andre mennesker” etter å ha drukket for mye. I brevet skrev han: “I går kveld drakk jeg altfor mye. Jeg har gjort meg selv og andre flaue, noe som er det siste jeg vil gjøre, og for det beklager jeg til deg og de det gjelder.”

Brevet fortsatte: «Jeg tror det riktige å gjøre underneath omstendighetene er at jeg trekker meg som nestlederpisk.

“Jeg skylder deg og menneskene jeg har gjort opprørt til å gjøre dette.

«Jeg vil forsikre deg om at du vil fortsette å ha min fulle støtte fra de bakerste benkene, og jeg ønsker deg alt godt mens du håndterer etterskjelv av Covid og utfordringene med internasjonal inflasjon.

“Det har vært mitt livs ære å ha tjenestegjort i Hennes Majestets regjering.”

Det er forstått at Mr Pincher vil forbli en Tory-parlamentsmedlem fordi han har innrømmet forseelser og trukket seg fra rollen som pisken.

Pincher har vært parlamentsmedlem for Tamworth siden 2010 og fungerte som minister underneath tidligere statsminister Theresa Might.

Mer følger…

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.