Spillinnboks: The Final Of Us del 1 kontanter, Barbarians Of The Badlands og GTA 6-plakatoppfordring

ezgif 3 4c930663c0 ce34 1657670447

[ad_1]

The Last Of Us Del 1-skjermbilde

The Final Of Us Del 1 – vil du ta den? (bilde: Sony)

Onsdagsbrevsiden mener Pokémon Scarlet/Violet bør overlates til Swap Professional, ettersom en leser spør om AI: The Somnium Recordsdata.

Ship e-post for å delta i diskusjonene selv [email protected]

Prisantydningen
Jeg er egentlig ikke sikker på om jeg forstår hva noen mener med at The Last Of Us Part 1 er en pengepung. Det slår meg som en av disse setningene, som “hot take” som internett har gjort fullstendig meningsløst, men det refererer sikkert til noe kynisk produsert, til svært liten kostnad for skaperne, for å dra nytte av en bestemt kjepphest eller gruppe fans ?

Det første som virker åpenbart er at The Last Of Us Part 1 ikke var billig. Den blir laget fra grunnen av og er helt klart veldig dyr, som du kan se på traileren og hvor lang tid det tar.

Jeg kan ikke se at det er noe kynisk med det heller, det er bare en nyinnspilling, som produseres dusinvis av i året, og den produseres helt klart med et spesifikt formål å knytte seg til det nye TV-programmet. Du kan hevde at det er å utnytte en kjepphest, men det ser ut til å være en ganske rimelig ting å gjøre. Sony vil at spillet skal gjøre et godt inntrykk, og likevel er originalen et ni år gammelt PlayStation 3-spill – ikke en god introduksjon for ikke-spillere.

Det fansen er mer sinte på er prisen, som jeg er enig i er høy, og det faktum at det ikke er noen form for rabatt hvis du allerede eier originalen, noe jeg synes er urettferdig siden dette er en nyinnspilling ikke en remaster.

Mange har hevdet at nyinnspillingen ikke ser annerledes ut enn originalen, men hvis det er klagen betyr det at du ikke går glipp av noe ved å ikke kjøpe den? Jeg vil ikke påstå at nyinnspillingen er et must-have, men jeg ser ikke hvordan noe med det er urettferdig. Ærlig talt tror jeg folk bare bruker begrepet kontanter til å bety “ting jeg skulle ønske var gratis fordi jeg ikke vil ha det nok til å betale prisantydningen”.
Flamende terninger

Merkelig dilemma
RE: Anon. Jeg gjengir oppførselen din overfor Game Pass. Jeg både elsker det, men ser også ut til å spille færre spill på grunn av det overveldende valget!

For ikke å si at jeg ikke har lastet ned mye, men jeg har ikke spilt halvparten av dem i det hele tatt, og de fleste spiller jeg i kanskje 30 minutter før jeg går tilbake til “sikkerheten” til Halo Infinite. I år er de eneste spillene jeg egentlig har spilt Halo og Elden Ring. Sistnevnte er det eneste spillet jeg faktisk har ‘kjøpt’, siden det ikke er på Game Pass.

I mellomtiden har jeg kanskje et dusin spill jeg har lastet ned og ikke rørt.

Jeg elsker Xbox Series X og Game Pass (mer så nå har jeg fiberoptisk bredbånd), men hvordan jeg bruker det, er mildt sagt merkelig.

Jeg jobber i atferdsøkonomi, så jeg kan lage uttrykket “Game Pass Dilemma” for dette fenomenet!
Brando

Publikum ledet
Jeg tror det er ganske åpenbart at Nintendo ikke gjorde en Direct fordi de ønsker å fokusere på ett spill om gangen, der hver og en får sitt eget show. Splatoon 3 kommer neste gang, og jeg vil spå at den vil bli annonsert når som helst nå.

Jeg er ikke sikker på hvorfor de ønsker å gå denne ruten, men det er i hovedsak det samme Sony har gjort i år. De hadde en slags E3-arrangement, som ikke berørte noen av de store tingene, men ellers har deres State of Plays fokusert på bare ett eller to spill om gangen.

Jeg skal tippe at begge selskapene har fått tak i data som tyder på at dette er bedre enn å ha flere spill med kun 30 sekunder hver. Jeg er ikke enig, som noen som bare ser på dem for underholdning, men hvis den nye måten får flere forhåndsbestillinger, er det alt de er interessert i.
KImbo

E-post dine kommentarer til: [email protected]

Ingen endring
Da debatten om enkle moduser fortsatte, innså jeg at det er noen antagelser om hvordan de ville fungere. For eksempel er et av hovedargumentene mot det at fristelsen til å bytte til en enklere setting ville vise seg å være for vanskelig å motstå.

Bortsett fra det faktum at folk burde lære seg selvkontroll, ville fristelsen blitt mindre hvis endring av innstillinger innebar å starte fra begynnelsen av spillet.

Etter 50 timer vil spillerne sannsynligvis ikke være villige til å gjøre det. Ved starten av spillet? Kanskje, men da burde kanskje ikke spillet starte med en slik hypotetisk vanskelighetsgrad.
Joseph Dowland

Null kunnskap
Jeg la merke til at et spill kalt AI: The Somnium Files – Nirvana Initiative ble utgitt nylig. Det er av Kotaro Uchikoshi (av Zero Escape-berømmelse), så det burde være rett i gaten min, og jeg ble overrasket over å finne ut at det er en oppfølger til et spill jeg hadde savnet helt.

Har GC eller noen lesere spilt noen av spillene, og vil de anbefale dem til en 999/Virtue’s Last Reward-fan? Jeg vil gjerne hente dem for Switch, men den ideen kan bli pukkelt med mindre jeg blir digital.
Magnumstache

GC: Vi har ikke spilt originalen, men vi har hørt relativt gode ting.

Halvårlig utgivelse
Jeg blir fortsatt overrasket hver gang jeg ser en påminnelse om at Pokémon Scarlet and Violet kommer ut i år at den blir utgitt mindre enn 12 måneder etter Arceus. Det spillet har vært en stor hit og viste en måte å utvikle serien på (på en ny måte) på en interessant ny måte, men Scarlet and Violet ser bare ut som… Sword and Shield med en mer åpen verden.

Det virker som noe som lett kunne vært en utvidelse, og likevel kommer det til å være starten på en helt ny generasjon, mens Arceus er henvist til å være en spin-off. Jeg vil si det ville være berettiget hvis Scarlet/Violet hadde fantastisk ny grafikk, men de ser akkurat ut som før.

Det er en veldig merkelig avgjørelse og virker helt unødvendig, spesielt siden det vil ta salget fra Arceus, som fortsatt er på listene. Alle de ryktene om Switch Pro, kunne de ikke ha reddet Scarlet/Violet for det? Hvis det er noen Nintendo-franchise som kan dra nytte av et løft av grafisk kraft, er det Pokémon.
Jonesy

Borte allerede
Det har tatt ni og en halv måned, men N64-kontrolleren er tilbake på lager i den britiske Nintendo Store – jeg har nettopp bestilt to!

Du må imidlertid være medlem av Nintendo Switch Online-tjenesten for å bestille. Jeg aner ikke om de fortsatt vil være på lager når dette publiseres, men krysser fingrene!
Matt

GC: De er utsolgt mens vi skriver dette.

Spille spilleautomater
Så de falske Bandai Namco-lekkasjene i dag. De ble ikke plukket opp av mer fornuftige nettsteder som GC, men det var ganske troverdig, i og med at det ikke var noe for opprørende, bare Tekken 8, Code Vein 2, Little Nightmares 3 og den ryktede nye Armored Core. Jeg gir fakerne æren for både en overbevisende liste og timing til å skje mens det er snakk om et Bandai Namco-hack – og det er sannsynligvis grunnen til at det eneste de hadde tid til å lage var falske logoer.

Den store nyheten, så vidt jeg er bekymret for, er Elden Ring DLC ​​kalt ‘Barbarians Of The Badlands’, som absolutt ikke høres ut som et navn From ville komme opp med. Det er også vanskelig å forestille seg hva det kan referere til, for det er ikke mye i veien for barbarer i spillet, som jeg husker, og ingenting om at de er et problem.

Jeg har imidlertid lurt på, som jeg er sikker på at mange har, på hvordan faktisk DLC ville være. Slik spillverdenen er bygget opp, med biter av land som flyter i luften og så videre, virker det ganske enkelt for meg at From bare kan legge til nye minikontinenter når de vil. Kartet har allerede mange tomme områder, spesielt rundt den midtre delen der det ser ut som om en helt ny kan legges inn som et puslespill.

Selv om en del av meg gjerne vil se noe på sjøen, kanskje gi deg en båt å kontrollere og ha en øy i Wind Waker-stil og kanskje til og med undervannsseksjoner. En versjon av Atlantis høres mye mer ut som det From ville gjort. Barbarians Of The Badlands høres ut som en Borderlands-utvidelse.
Korbie

Innboks kjører også
Jeg håper bare at alle disse Rockstar remaster-kanselleringene betyr at de snart kommer til å vise noe om GTA 6. En plakat ville være greit på dette tidspunktet, vi er bokstavelig talt sultne etter informasjon!
Pokey

Er det meg, eller har Yuji Naka forsvunnet i det siste? At fotoshopping av kollegaen hans er noe av det småligste jeg har sett, og jeg bruker mye tid på nettet.
Dalglish

Denne ukens hete emne
Emnet for helgens innboks ble foreslått av leseren Campbell, som spør hvilket kommende spill du ser mest frem til?

Vi har akkurat passert halvveismerket av året, og de få forhåndsvisningsarrangementene som ikke var E3, er gjort, så hvilket kommende spill er du mest spent på for øyeblikket, enten det kommer ut i år eller ikke?

Så lenge spillet har blitt offisielt annonsert kan du snakke om alt du liker, men forklar hvorfor det fanget fantasien din og hva mer du vil vite om det før det slippes.

Hva ser du mest frem til i andre halvdel av 2022, og hvor plaget er du av det færre antallet utgivelser, sammenlignet med tidligere år?

E-post dine kommentarer til: [email protected]

Den lille skriften
Nye innboksoppdateringer vises hver ukedag morgen, med spesielle Hot Topic-innbokser i helgen. Leserbrev brukes på fortjeneste og kan redigeres for lengde og innhold.

Du kan også sende inn din egen 500 til 600-ords leserfunksjon når som helst via e-post eller vår Send inn ting-side, som hvis den brukes vil vises i neste ledige helgeplass.

Du kan også legge igjen kommentarer nedenfor og ikke glem det Følg oss på Twitter.

MER : Spillinnboks: Xbox Sport Cross-feil, The Final Of Us Del 1 kontanter og Bloodborne skuffelse

MER: Spillinnboks: Elden Rings beste område, GTA 6 utviklingstid og RoboCop versus Terminator 2

MER: Weekend Scorching Matter: Beste spill i 2022 så langt

Følg Metro Gaming videre Twitter og ship oss ​​en e-post på [email protected]

For å sende inn innboksbrev og leserfunksjoner enklere, uten å måtte sende en e-post, bruk naked vår Ship inn ting-side her.

For flere historier som dette, sjekk vår spillside.[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *