Sonic Origins: en diehard followers perspektiv – Reader’s Characteristic

Sonic Origins Official Trailer 1 14 screenshot 6f58 1656725888

[ad_1]

Sonic Origins rollebesetning skutt Sonic Tails Knuckles Amy

Sonic Origins – for det meste definitive (bilde: Sega)

EN Sonic the Hedgehog-fan tilbyr sitt syn på Sonic Origins-samlingen og hvorfor det kan være den definitive versjonen av de originale spillene.

La meg først slå fast at Sonic-spillene var min første ekte spillopplevelse; Sonic 2 for å være spesifikk. Mega Drive var min første konsoll, det var to Sonic-tegneserier som kjørte samtidig på TV, og til og med banken min (TSB) kjørte en kampanje der du kunne gå inn og betale et pund for å få Sonic-plakater. Fra mitt perspektiv på den tiden, i det minste et barns perspektiv, var Sonic overalt. Så Sonic Origins er toppen av nostalgi for meg, så jeg kan være mer tilgivende for noen ting og mindre for andre.

Jeg har dykket inn og ut av 3D-spillene og har likt og avsky utgivelsene deres i (nesten) like mengder, men selv med 2D-utfluktene på Game Boy Advance og Rush-serien på DS har det aldri engang matchet kvaliteten. av disse Mega Drive-originalene – og det er her Sonic Origins kommer inn for meg.

Jeg vil diskutere denne utgivelsen som en diehard fan av Mega Drive-serien. Jeg har spilt disse spillene ut og inn og til og med kjøpt flere frittstående og samlet gjenutgivelser i løpet av årene, og til tross for noen problemer, tror jeg at dette er de beste gjenutgivelsene serien noen gang har fått.

Så la meg diskutere endringene i spillene som virkelig hever dem for meg; widescreen-støtten er sannsynligvis den beste nye funksjonen på grunn av det den legger til i presentasjon og ekstra reaksjonstid. Feilrettinger som Knuckles som beveger seg et par piksler fremover når du ser opp er fikset, og det er kosmetiske endringer som at Super Sonic har flere sprites for å imøtekomme visse situasjoner, som å snurre på en tønne. De snudde til og med Tails biplan sprite slik at Sonics navn nå vises riktig og ikke bare er det rettvendte bildet.

Spesialetappene er nå skarpe og jevne, og spesialskjoldene i Sonic 3 & Knuckles avviser faktisk fiendtlige prosjektiler. Integreringen av drop-dashen fra Sonic Mania og intro- og outroshortsen er også verdifulle endringer. Du får til og med spille som Tails and Knuckles i det første spillet og får bruke spin-dashen. Det er utallige flere endringer, for eksempel gjeninnføringen av den frittstående Big Arms-sjefen fra Sonic 3 og Sonic 2s hemmelige Hidden Palace Zone er inkludert, men jeg tror jeg har gått over nok her.

Det er ikke dermed sagt at alt er bra. Jeg har lagt merke til i Marble Garden Act 1 at når du når et visst punkt der rusk faller, stopper det ikke med mindre du går inn i en spesiell scene eller fullfører nivået. Jeg har også lagt merke til mange tidligere unngåelige klemsituasjoner der det å stå litt for nær en fare eller løpe for langt frem og bare børste mot en dødsfelle vil drepe deg. Jeg er sikker på at dette er langt mer tilgivende i de originale utgivelsene, og det kan være veldig frustrerende til tider.

Det største problemet for meg, og dette er uunngåelig, er erstatningsmusikken til Sonic 3 & Knuckles. Jeg forstår at det måtte endres, og jeg forstår også at de “nye” sporene egentlig ikke er nye; de var prototypesporene før den endelige musikken ble lagt til. De ble til og med omtalt i den originale PC-utgivelsen. Men de høres bare ikke riktig ut.

Alt er et spørsmål om smak, og å være så vant til et spill, men å ha en så stor forandring farger utvilsomt synet mitt, og jeg synes de høres dårlig ut og, verre enn det, flate og uten bitt. Jeg ville ha foretrukket helt nye spor, men jeg forstår hvorfor de valgte å jobbe med disse eksisterende sporene. Det jeg ikke forstår er hvordan de klarte å få prototypesporene til å høres mindre ferdige eller utviklet ut enn de var før. Uansett er det egentlig bare tre soner.

Sonic Origins-skjermbilde

Sonic The Hedgehog – bedre enn noen gang? (bilde: Sega)

Det er også skuffende at du ikke kan spille de to halvdelene av Sonic 3 hver for seg, for å sette pris på alle forskjellene mellom dem, men musikken var en stor del av endringen der også, så det går i takt med poengene mine på lydsporet.

Jeg har lest anmeldelser som beklaget mangelen på en tilbakespolingsfunksjon, som med NES/SNES mini, men fjerningen av et live-system og muligheten til å bruke mynter til å spille av spesialstadier på nytt, gjør dette til et ikke-problem for meg. Jeg er klar over at jeg bare diskuterer jubileumsutgavene, og unnlater å nevne klassisk modus, museum, sjefsrush, speilmodus eller til og med misjonsmodus, men de er ikke det virkelige kjøttet her og føles for det meste som polstring.

Jeg erkjenner at utviklere som har jobbet med spillet er skuffet over det endelige produktet, men jeg tror fortsatt at dette er langt den definitive offisielle utgivelsen – og hva ville et Sonic-spill vært uten å ha hastet med å overholde en deadline? Til og med den originale utgivelsen av Sonic 3 ble fort ut så raskt at den måtte deles opp i to spill for å innfri en avtale med McDonald’s, så på dette tidspunktet er det på linje med kurset.

I forhold til det punktet er utviklingssyklusen til de originale spillene virkelig fascinerende, og jeg ber alle med en liten interesse om å slå opp informasjon om dette på Cutting Room Floor-nettstedet og også for å se de forskjellige YouTube-retrospektivene som skisserer involveringen til Michael Jackson og teamet hans.

Hvis Sega tillot litt mer utviklingstid og la en patch for å fikse kritikken Sonic Origins har mottatt, ville dette vært en perfekt utgivelse; Jeg tror imidlertid ikke det er sannsynlig.

Sonic Origins’ høye pris er riktignok en stor barriere for nykommere (og til og med veteraner), men jeg er sikker på at et prisfall på denne samlingen, eller til og med bare en fysisk utgivelse, vil løse dette problemet, og forhåpentligvis vil salget da være oppmuntrende nok til Sega at Sonic Mania 2 vil være grøntbelyst. Kanskje da serien kunne gjenskape det som opprinnelig gjorde den til et slikt kraftsenter i Mega Drive-tiden.

Av leser Kane

Leserens funksjon representerer ikke nødvendigvis synspunktene til GameCentral eller Metro.

Du kan sende inn din egen 500 til 600-ords leserfunksjon når som helst, som hvis den brukes vil bli publisert i neste passende helgeluke. Bare kontakt oss på [email protected] eller bruk siden vår Send inn ting, så trenger du ikke sende en e-post.

MER: First Sonic Frontiers Nintendo Switch-opptak viser lineær Green Hill Zone

MER: Sonic-skaperen bekrefter at Michael Jackson skrev musikk til Sonic 3

MER: Sega vil ikke kopiere Sonic-filmen for Sonic Frontiers (men det kan være en komo)

Følg Metro Gaming videre Twitter og ship oss ​​en e-post på [email protected]

For å sende inn innboksbrev og leserfunksjoner enklere, uten å måtte sende en e-post, bruk naked vår Ship inn ting-side her.

For flere historier som dette, sjekk vår spillside.[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.