Rishi Sunak ydmyket mens Liz Truss graver spektakulært tilbake | Politikk | Nyheter

1641909 1


Rishi Sunak utfordret Truss på hennes tidligere støtte til de liberale demokratene så vel som hennes støtte til Stay-leiren underneath Brexit-avstemningen. Den tidligere finansministeren spurte spøkefullt Liz Truss «hvilken du angret mest på» da hun gjentatte ganger ble utfordret på grunn av fortiden sin. Males utenriksministeren omgikk på mesterlig vis forsøkene på å undergrave hennes kandidatur da hun innrømmet å ha utviklet seg til en fullstendig engasjert konservativ.

Mr Sunak sa: “Liz, i fortiden din har du vært både en liberaldemokrat og en gjenværende.

“Jeg naked lurte på hvilken du angret mest på?”

Noe som fikk fru Truss til å svare: “Jeg var en som ikke ble født inn i det konservative partiet.

“Jeg gikk på skole i Paisley og Leeds, jeg gikk på en omfattende skole.

«Foreldrene mine var venstreorienterte aktivister, og jeg har vært på en politisk reise siden den gang.

“Males min grunnleggende tro, og grunnen til at jeg er en konservativ, er at jeg så barn på skolen min bli sviktet.”

Hun bemerket den annerledes bakgrunnen Mr Sunak hadde sammenlignet med hennes, og insisterte på at hun hadde omfavnet mer konservative synspunkter gjennom årene for å tilby briter flere muligheter.

Truss utfordret også Rishi Sunak på om han fortsatt mente at Storbritannia burde gjøre mer forretninger med Kina.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.