Rafael Nadal trosser sterke smerter, males frykter at hans Wimbledon kan være over

[ad_1]

Den gnagende tvilen er om han vil være i noen type for å møte Kyrgios, den kvikksølviske og kontroversielle australieren som nådde sin første Wimbledon-semifinale ved å slå Chiles Cristian Garin i strake sett. Paret har en lang historie i All England Membership: Kyrgios, etter å ha slått ham her som 19-åring for åtte år siden, gjorde ham rasende i 2019 ved å servere underneath armene og pepre ham med skudd mot kroppen.

«Jeg vet ikke,» sa Nadal, med et bedrøvelig smil, da han ble spurt om han ville være med i semifinalen. “Jeg kan ikke gi deg et klart svar, for hvis jeg gjør det og så skjer en annen ting, vil jeg være en løgner.”

Fritz, vel vitende om at Nadal var fysisk redusert her, ble knust av nederlaget, males fant likevel det i seg å applaudere erobrerens motstandskraft. “Det gjør sannsynligvis mer vondt enn noe faucet jeg noen gang har hatt,” sa californianeren. “Jeg føler meg trygg på å si at dette er nr. 1, for bokstavelig talt etter at kampen var over, satt jeg der og jeg følte at jeg ville gråte. Jeg har aldri følt det slik, noen gang, etter faucet.

“Bevegelsen hans, i et par kamper, var ikke like eksplosiv. Så snart han hadde en følelse av skaden, visste han at det naked virkelig kom til å påvirke ham på serven, og han kunne spille gjennom fra baksiden. Serven hans falt 10, 15 mph. Fra bakken trodde jeg at i tredje, fjerde og femte sett var han penger. Han beveget seg veldig bra. Jeg rev ballen absolutt i hjørnene og han løp og rev dem rett tilbake forbi meg for vinnere. Han var fantastisk.»

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *