Ne-Yo uttaler seg etter at kona anklaget ham for å være utro med “mange kvinner”

GettyImages 1405317405 1659307690


Ne-Yo har skilt seg fra kona Crystal Smith igjen (Bilde: FilmMagic)

Ne-Yo har uttalt seg for å adressere påstandene fra sin kone, Crystal Smith, om at han var utro gjennom hele ekteskapet.

Impartial Ladies-sangeren giftet seg med grunnleggeren av hudpleielinjen, også kjent som Crystal Renay, i 2016, og de har siden tatt imot tre barn.

Ekteskapet deres har til tider vært steinete med Ne-Yo, 42, og Crystal, 36, som gikk fra hverandre i 2020 før de ble forsonet og til og med fornyet løftene sine for tre måneder siden.

Males på lørdag delte Crystal et bombeinnlegg på Instagram der So Sick-sangeren har vært utro flere ganger i løpet av deres åtte år lange forhold.

Ne-Yo har siden adressert anklagene, og tvitret søndag: ‘For barnas skyld vil familien min og jeg jobbe gjennom utfordringene våre bak lukkede dører. Personlige saker er ikke ment å bli behandlet og dissekert i offentlige fora.

“Jeg ber naked om at du respekterer meg og min households privatliv på dette tidspunktet.”

I sin uttalelse begynte Crystal: ‘8 år med liv og bedrag. 8 år med ubevisst dele livet mitt og mannen mitt med mange kvinner som selger kroppene sine til ham ubeskyttet … hver eneste av dem.

«Å si at jeg er knust og kvalm er en underdrivelse. Å be meg om å bli og akseptere det er helt sinnsykt. Mentaliteten til en narsissist.’

Hun fortsatte: «Jeg vil ikke lenger lyve for offentligheten eller late som om dette er noe det ikke er. Jeg velger meg, jeg velger min lykke og helse og min respekt. Jeg fikk 3 vakre barn ut av dette, males ingenting annet enn bortkastede år og hjertesorg.’

Ne-Yo og kona Crystal Smith

Crystal har kommet med sjokkerende påstander om R&B-sangeren (Bilde: Getty Photographs)
Ne-Yo og Crystal fornyet bryllupsløftene sine i april (Bilde: WireImage)

Crystal fortsatte med å be andre om å slutte å sende henne “videoer eller informasjon om at han jukser”, siden det ikke lenger var [her] bekymring’.

Hun konkluderte: ‘Jeg er ikke et supply. Jeg velger å stå høyt med hodet høyt. Hvis noen ikke kan elske deg slik du fortjener, er det opp til deg å elske deg selv. Uten hat i mitt hjerte ønsker jeg ham ikke annet enn det beste.’

Ne-Yo, egentlig navn Chimere Smith, deler tre barn med Crystal; Shaffer, seks, Roman, tre, og Isabella, 13 måneder.

Det fraseparerte paret fornyet bryllupsløftene sine i Las Vegas i april, to år etter at Ne-Yo avslørte at de hadde separert.

Ne-Yo åpnet opp om deres splittelse, og sa på podcasten Non-public Speak With Alexis Texas den gangen: ‘Det begynner sakte males sikkert å bli offentlig kjent at jeg og min kone har bestemt seg for å gå videre og få skilsmisse

«Det er ikke en trist ting, det er flere av oss som innser det – lang historie kort, jeg kommer aldri til å snakke stygt om henne. Jeg er ikke den personen. Det er ikke noe dårlig å si om henne. Hun er en fantastisk kvinne. Hun er moren til barna mine, og hun kommer alltid til å være det, og jeg vil alltid respektere henne.’

Har du en historie?

Hvis du har en kjendishistorie, video eller bilder, ta kontakt med underholdningsteamet Metro.co.uk ved å sende en e-post til oss [email protected], ringe 020 3615 2145 eller ved å besøke siden vår Ship inn ting – vi vil gjerne elsker å høre fra deg.

MER: Love Islands Paige Thorne tar opp rykter om forholdet til Dami Hope: “Kan du forestille deg?”

MER: Pat Carroll, som ga stemme til Ursula i The Little Mermaid, dør 95 år gammel

amerikansk showbiz



admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.