“Nå er jeg så langt fra foreldrenes aske som jeg noen gang har vært” – turistens tapte bagasje som inneholder foreldres levninger sendt tilbake til Chicago

Donna O Connor 003 INT ED1 S01

[ad_1]

Donna%20O%20Connor%20003%20INT ED1 S01

Bagasjen til den amerikanske turisten Donna O’Connor, som inneholder foreldrenes aske, har blitt levert tilbake til hjemmet hennes i Chicago.

s O’Connor (67) reiste til Irland 30. juni for å spre litt av foreldrenes aske på en familiegård.

Males da hun landet på Dublin flyplass, var bagasjen hennes, som inkluderte restene av foreldrene hennes, Patricia og Robert Emmett O’Connor, ingen steder å finne.

Hun brukte deretter syv dager på tur frem og tilbake fra Dublin flyplass i et desperat forsøk på å finne vesken hennes.

O’Connor sa at kvinnen som for tiden leier huset hennes i Illinois sa at vesken hennes ble levert dit i dag.

Hun må nå vente på at et familiemedlem skal gå til huset hennes for å bekrefte at foreldrenes aske er trygg og intakt.

“Jeg er så frustrert over Air Canada fordi jeg vil ha dem her, det er derfor jeg tok dem med meg,” sa hun til Impartial.ie.

«Det hjelper meg ikke å ha det tilbake i Illinois; den (bagasjen) var billett til Dublin. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke gikk til Dublin. Og selv om den ikke ble med meg, hvorfor ville du ikke sende den til Dublin?

«Jeg tror det er der (Chicago) og jeg vil være veldig, veldig takknemlig for at asken til foreldrene mine er trygge, males jeg vil fortsatt at de skal være her med meg.

«Jeg aner ikke hvor denne posen har tilbrakt de siste 12 dagene. Jeg ville ha dratt dit det var hvis de naked hadde fortalt meg det.”

Ansvaret for tapt bagasje ligger hos de enkelte flyselskapene, ikke operatøren Dublin Airport, DAA.

DAA sa at passasjerer som ikke kan finne bagasjen sin bør ta direkte kontakt med flyselskapet eller flyselskapets bakkehåndteringsselskap, med numre tilgjengelig på DAA-nettstedet.

O’Connor sa at hun mottok en talemelding fra Air Canada i går, som fortalte henne at de hadde funnet vesken hennes og ville returnere den til Chicago. Hun prøvde å komme i kontakt med flyselskapet, males klarte ikke det.

Hun reiste til Irland med katten sin, som da ble ansett som hennes bagasje. Hun måtte derfor pakke foreldrenes aske i den innsjekkede bagen.

Hun sa: «Jeg hadde en enveissamtale fra dem uten en oppfølgingsanrop eller et nummer å ringe for å kontakte dem..

«Det er fortsatt en stor skuffelse for meg at jeg ikke har dem her med meg og at jeg ikke klarer å gjøre det jeg hadde tenkt å gjøre på denne turen.

“Deres jobb er å få folks og eiendelene deres til destinasjonen, det er det vi betalte for og det er forventningen og det er kjernen i virksomheten deres, og de gjorde naked halvparten av det og forårsaket mange problemer med det hele.”

O’Connor har til hensikt å bli i Irland, males sa at prøvelsen har vært “økonomisk overveldende” da hun har blitt tvunget til å kjøpe nye klær og nødvendigheter.

“Det gode resultatet som kunne ha kommet fra det ville vært for Air Canada å ringe og si: ‘vi har vesken din, hvor er du? Vi skal få det til deg,” sa hun.

«Det siste stedet jeg hadde forventet er at de sender det tilbake til utgangspunktet.

«Jeg planlegger å bli en stund; det er ikke det jeg ønsket. Jeg føler meg naked følelsesmessig brukt og tanken på å gå tilbake til reisekaoset akkurat nå og komplisere det med å ha et kjæledyr med meg, jeg har det rett og slett ikke i meg.

«Nå er jeg så langt unna foreldrenes aske som jeg noen gang har vært. De har alltid vært på soverommet mitt, dette er naked galskap.»

En talsperson for Air Canada sa til Irish Impartial på lørdag: «Vi handler direkte med kundene våre, males vi kan fortelle deg at denne kundens forsinkede bag er på vei.

«De aller fleste kunder ankommer destinasjonene sine med bagasjen.

“Males i det siste har det vært flere tilfeller av forsinkede poser, og dette og andre utfordringer for industrien er et fenomen som blir sett over hele verden når lufttransportsystemet våkner igjen etter Covid.

“En grunn er at det er flere som reiser og flere bagger. For det andre har driftsmiljøet globalt endret seg fra det det var før pandemien, spesielt de godt dokumenterte problemene som sikkerhets- og tolllinjer, fly som holdes ved porter som ikke kan losses på flyplasser, og begrensninger på antall flyvninger med fly Trafikkkontroll.

“Alle disse kan forstyrre flyplassdriften, spesielt bagasjehåndtering og bagasjeforbindelser.”

Impartial.ie har kontaktet Air Canada for ytterligere kommentarer.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *