Kane Brown blir den første mannlige countryartisten som opptrer på MTV VMAs – The Hollywood Reporter

1418909587 H 2022

[ad_1]

Kane Brown brakte nation og den gode stemningen til MTV Video Music Awards søndag kveld, hvor han fremførte sin splitter nye singel “Grand” reside fra Toyota Stage i Fort Lee, NJ

Brown er den første mannlige countryartisten som opptrådte på showet, som ble lansert i 1984. Han følger Kacey Musgraves og Taylor Swift, som begge har inntatt scenen på VMAs tidligere for å representere countrymusikkverdenen.

Forestillingen brukte mixed-reality-teknologi drevet av The Well-known Group for å vise frem den 28 år gamle crooneren i en glødende grønn boks mens han sang sin friske nye sang, «Grand», som skal vises på hans kommende tredje studioalbum, Annen mann.

«Ain’t life grand?/ De eneste jeg har rundt meg er familien min/ Ingen tilfeldighet, det har alltid vært planen/Og jeg holder det alltid trille med fansen, sang Brown i refrenget, mens publikum beholdt energien høyt ved å vinke glødende grønne lys i luften.

“Jeg tok meg tid med dette albumet, og jeg elsker hver sang på albumet,” fortalte Brown tidligere Billboard av hans kommende 17-sangerprosjekt, som skal slippes 9. september. «Min kone sier at det er hennes favorittalbum jeg noen gang har laget.»

Browns to første studioalbum, Kane Brown og Eksperiment, begge toppet de beste countryalbumene. Eksperiment toppet også allsjangeren Billboard 200. Selv om stjernen ikke er nominert til noen VMA-trofeer i år, var han den eneste countryartisten som mottok en 2021-nominasjon (video for alltid for hiten hans «Worldwide Lovely»).

Denne historien dukket først opp på Billboard.com.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *