Jeg vil naked at TV-beina mine faktisk skal fungere

TV Legs Rant Gear GettyImages 1387425258

[ad_1]

Som en lang tid TV-anmelder, jeg er overbevist om at ingen trenger å lide gjennom en kornete skjerm eller langsom, treg videokvalitet. Det er nå dusinvis av TV-er der ute nå, til ethvert prispunkt, som vil forbedre din film- eller spillopplevelse uendelig mye.

Males selv jeg må innrømme at det er en stor hindring for å kjøpe en ny TV, og nei, det er ikke den uncommon, feilplasserte følelsesmessige tilknytningen du kan ha til din 15 år gamle Panasonic. Jeg er den stolte eieren av et 850 kvadratmeter stort hus i Portland, Oregon, og det er bokstavelig talt min jobb å montere og se på TV-er. Males jeg har fortsatt en patologisk frykt for å bore i vegger, og jeg vil ikke låne kona mi for å løfte og montere en ny TV med noen ukers mellomrom.

Jeg vil mye heller se TV-er på deres egne stativer. Du vet, de som følger med i esken. Males jeg kan ikke, av den dummeste mulige grunn – de passer ikke på mediekonsollen min. Jeg må rope TV-produsenter, retailer og små, for en alvorlig og vanlig feil i designen: For Guds kjærlighet, slutt å lage TV-er med bena så langt fra hverandre.

Hvis du kjøper noe ved å bruke lenker i historiene våre, kan vi tjene en provisjon. Dette er med på å støtte journalistikken vår. Lære mer.

Det retailer problemet

Vi har brukt mediekonsoller for å inneholde spillere og plater og holde skjermer siden Monica og Chandler først fridde i beste sendetid. Konsollene har ikke endret seg mye, males TV-størrelser har sikkert gjort det.

I løpet av det siste tiåret har vi bestemt oss for modellstandarder på 55, 65 og 75+ tommer, som er betydelig større enn alle andre, bortsett fra de rikeste av oss, rocket på 90-tallet. Den gang var en stor TV rundt 40 tommer. Du finner knapt TV-er i den størrelsen nå, til stor irritasjon for min far og hans innebygde skap.

Males selskaper er det fortsatt plassere vinklede ben på kanten av TV-en, som om mediekonsoller har gått gjennom en lignende vekstspurt. Det må stoppe. Da jeg bygde meg en TV-anmeldelsesplass, måtte jeg kjøpe et veldig dyrt (males på en eller annen måte fortsatt dårlig laget) stativ for å passe denne veldig ekte 75-tommers TCL på toppen av.

Hvis jeg ville montere en TV som er så stor på veggen, måtte jeg kjøpe et feste og finne minst tre personer til å hjelpe meg med å løfte den. Jeg må også måle plassen og samle en stiftsøker, slagdriver og numerous andre verktøy som ikke følger med TV-en før jeg bruker en anstendig tid på å installere tingen. Hvis du virkelig ønsker å bli glatt og ha uttak og ledninger i veggen, kan arbeidskraften alene ende opp med å koste mer enn den nye skjermen.

Vær løsningen

Det er et par løsninger for de av oss som nekter å erstatte vår dyrebare konsoll fra midten av århundret. Det første, og minst enkle for leietakere, er å naked montere tingen på veggen. De fleste TV-er har VESA-monteringshull, males dette krever at du runder opp et par personer for å løfte enheten. Og noen TV-er er ganske tynne, noe som gjør dem skremmende å montere. Jeg skadet nylig en gjennomgangsenhet naked for å få den på TV-stativet mitt – forestill deg å prøve å montere den til en vegg.

En billigere løsning som jeg har slått meg til? Kjøp en sokkelmonteringsadapter for VESA-monteringshull ($44). Dette lar deg fortsette å bruke dine nåværende møbler samtidig som du unngår problemer med fjerne ben.

Males jeg argumenterer for at det beste alternativet ville være for alle produsenter å designe et enkelt, flatt sokkelfeste, som de som følger med LG C1 OLED. Det er en enkel designendring som ville gjort så mange liv enklere. Noen TV-produsenter, som Hisense, har gjort det mulig å flytte bena litt innover slik at TV-ene deres får plass på flere stativer. Males ettersom skjermene fortsetter å vokse, er det fortsatt ikke den beste løsningen.

Du bør ikke trenge å betale for et møbel å plassere den nye TV-en på, spesielt når prisene på råvarer er høyere enn noen gang. For min egen skyld er jeg glad jeg kjøpte det største TV-stativet i tre jeg kunne finne på Amazon til testrommet mitt.

Når det er sagt, kan det være håp ennå: I det minste noen av årets nye Samsung-modeller har pidestallfester, det samme gjør de avanserte OLED-alternativene fra LG. Forhåpentligvis vil denne utviklingen sive ned til andre produsenter, ettersom de av oss med begrenset plass (og spesielt leietakere) ikke ønsker å arre stuen vår everlasting naked slik at vi kan se Netflix.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *