“Jeg sliter virkelig for tiden” – Charlie Chicken ser frem til bursdagen til tross for mye sykdom

GM Charlie Sat 002 S SWU ED1 S01.jfif

[ad_1]

GM%20Charlie%20Sat%20002%20S SWU ED1 S01

Charlie Chicken har sagt at han “sliter virkelig for tiden” og takket alle for å strekke ut vennskapets hånd til ham.

den tidligere journalisten, som ble diagnostisert med motorneuronsykdom i fjor, sa at han ikke trodde han ville ha neste bursdag da han fikk sin terminale diagnose, males erklærte trassig at han ville gjøre det.

Mr Chicken sa at han gledet seg til jul og Bruce Springsteen kommer til Irland neste år til tross for at han sliter følelsesmessig, og spesielt sliter med svelgen de siste ukene.

«Jeg vil takke alle for å strekke ut vennskapets hånd. Jeg sliter virkelig for tiden og følelsesmessig.

«Denne gangen i fjor trodde jeg ikke at jeg skulle fylle 73 år, males det er litt over en uke igjen.

«Rull på julen og Brucie. Takk alle sammen, kjærligheten er fantastisk, sa Chicken på Twitter.

Charlie sa nylig at godheten til fremmede han møter rørte ham til tårer, males at de var gledestårer.

«Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde et kamera med meg. Claire og Tiger og jeg tar en pause, og overalt hvor jeg går er vennligheten jeg blir vist av fremmede, fantastisk, noen ganger ender jeg opp med å gråte, males det er gledestårer. Vennskapets hånd strekkes ut til meg overalt, sa den tidligere RTÉ Information-korrespondenten.

Mr Birds veldedighetsorganisasjon, Climb With Charlie, har så langt samlet inn over 3,2 millioner euro til Irish Motor Neurone Illness Affiliation og Pieta Home.

Til tross for sin sykdom, toppet Charlie Croagh Patrick tidligere i år sammen med hundrevis av andre for å øke bevisstheten og midler til de som lider av dødelige sykdommer eller er på et mørkt sted mentalt.

En bok, også kalt ‘Climb With Charlie’, har blitt publisert med dusinvis av fotografier som fanger hans klatring 2. april, og beskrives som en “gledelig opptegnelse over den uforglemmelige, emosjonelle dagen, og en fortjent feiring av besluttsomhet, raushet og fellesskap”.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *