De 13 beste kontorstolene (2022): Price range, Luxe, puter, hjul og matter

Gear Herman Miller Aeron

[ad_1]

Hvis du kommer over disse stolene, anbefaler vi at du sparer penger og går for et av valgene ovenfor.

Steelcase Collection 1 for $491: Jeg ønsket å like Collection 1, spesielt etter å ha hatt en så god opplevelse med Gesture. Mitt største downside er med armlenet – toppene glir frem og tilbake og fra facet til facet, noe som kan være en god ting, bortsett fra at jeg klarte å klype armen min hver gang jeg beveget meg. Det er ingen måte å låse dem på plass, så mens bagasjerommet føltes støttet, var det ikke armene mine. Setet er også ganske buet, noe som kan føles som om du er fanget i én posisjon mens du jobber hele dagen.

FlexiSpot Sit2Go 2-i-1 treningsstol for $330: Dette virker som en god idé siden det lar deg trene mens du sitter ved et skrivebord. Jeg følte meg dydig når jeg tråkket bort mens jeg sjekket e-posten min. Problemet er at det naked ikke er veldig behagelig. (Jeg kunne ikke sitte på den hele dagen.) Den føles også naked som en billig treningssykkel med lav motstand, så du får det verste av begge verdener. Du trenger også et stående skrivebord for å få plass til det.

Poppin Process Chair for $399: Dette er så enkelt som kontorstoler kommer. Det er ikke mange deler av den du kan justere, males baksiden gjør en OK jobb med å justere med ryggraden. Det polstrede setet er greit med tanke på komfort, males mesh-materialet på ryggstøtten gjør det pustende. Dessverre ruller ikke hjulene jevnt og er ganske høye. Det er også underlig hvorfor Poppin koster så mye som den gjør når du får så mye mer med vårt toppvalg som er litt billigere.

Flexispot Soutien for $290: Den tykke skumpolstringen er veldig dårlig til å håndtere varme, så du vil føler seg svett i denne stolen over tid. Nettingryggstøtten hjelper litt, og den er rimelig myk og behagelig. Den føles imidlertid unødvendig stor, og korsryggstøtten glir for lett rundt når du beveger deg.

Teknion Round Chair for $675: Jeg sliter fortsatt med å se Hvorfor denne stolen koster like mye som den gjør. Den føles utrolig lik Poppin Process Chair ovenfor (som er nesten halve prisen), males hjulene på Teknion er enda verre. De er irriterende høylytte og føles billige.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *