Annonsesyn: Hvis jeg allerede har betalt, tolererer jeg ikke annonser

Mi 11i HyperCharge review with display showing lockscreen ads

[ad_1]

Mi 11i i hånden med skjerm som viser annonser på låseskjerm

Dhruv Bhutani / Android Authority

De fleste misliker reklame. Det er de som ikke har noe imot dem hvis de er uunngåelige, males jeg grøsser når jeg tror at noen der ute faktisk nyter annonser.

Annonser er imidlertid et nødvendig onde. De hjelper til med å finansiere produkter og tjenester som ellers ikke ville eksistert uten dem – med Android Authority være et godt eksempel. Uten midler fra reklame ville retailer deler av internett rett og slett ikke eksistert, for ikke å si noe om TV-serier, filmer og til og med maskinvare som visse smarttelefoner.

Vi vet allerede hvordan leserne våre føler om noen av disse utviklingene (de fleste liker dem ikke en gang). Jeg er akkurat der med dem, males jeg tar ting et skritt lenger enn de fleste. Enkelt sagt, hvis jeg betaler for et produkt, bør jeg ikke se en eneste reklame. Hvis jeg gjør det, mister det selskapet virksomheten min umiddelbart.

Jeg forstår behovet for annonser, males hater dem likevel

google meldinger rcs annonser india

Calvin Wankhede / Android Authority

Jeg er fullstendig klar over ironien i å diskutere hatet mitt for annonser Android Authority, et (free of charge) nettsted med mange annonser over det hele. Som jeg sa tidligere, forstår jeg hvordan annonser holder lysene på for ulike selskaper, hvorav mange tilbyr en uvurderlig tjeneste eller et produkt. Det er ikke tapt for meg at annonser, bokstavelig talt, betaler lønnen min.

Dette får meg imidlertid ikke til å like reklame. Hvis Android Authority kunne overleve uten dem, ville jeg bli overlykkelig over å se nettstedet i en annonsefri tilstand. Jeg vil også gjerne kunne kjøre bilen min på motorveien uten å se reklametavler, se en movie uten påtrengende produktplasseringer, eller ta en spasertur gjennom byen uten at noen dytter en brosjyre inn i ansiktet mitt.

Jeg hater annonser, males jeg er klar til å betale for å unngå dem.

Jeg hater annonser så mye at jeg ikke har noe downside med å betale for å få dem til å forsvinne. Jeg betaler nesten $20 hver måned for å fjerne annonser fra YouTube. Det er $240 hvert år naked for å se Pink Letter Media-videoer uten avbrudd. Jeg har også betalt for sannsynligvis to dusin smarttelefonapper naked for å bruke dem annonsefri, inkludert 1Weather, SMS Backup & Restore, My Health Pal og mange flere. Jeg ser aldri på nettverks-TV, hører på radio eller bruker en strømmetjeneste som utelukkende er avhengig av annonser for å fungere, uavhengig av innholdet som er tilgjengelig.

Noen ganger er det imidlertid ikke nok. Noen ganger vil selskaper fortsatt sende annonser selv til betalende kunder, og det får mitt raseri til å koke.

Vår information: Slik blokkerer du annonser på Android

Når jeg først har betalt, bør det ikke være annonser. Noen gang.

roku streaming stick 4k med fjernkontroll ved siden av boksen

Ryan Haines / Android Authority

YouTube Premium lar meg se hele YouTube i en annonsefri tilstand. Jeg får ingen pre-roll eller mid-roll annonsevideoer, og det er ingen bannerannonser noe sted. Jeg trenger ikke engang å sitte gjennom sponsede meldinger på videoer (selv om jeg, for å være ærlig, vanligvis slutter å se en video når de dukker opp). Det er en fantastisk børs der jeg gir YouTube penger, og det eliminerer annonser totalt.

Dessverre er det ikke alltid slik det går. Xiaomi, for eksempel, selger smarttelefoner med annonser bakt inn i Android-operativsystemet. På samme måte ruller den tidligere nevnte Look ut låseskjermannonser til flere telefoner rundt om i verden. Selv om du allerede har betalt for telefonen, kan det hende du fortsatt må bla gjennom annonser hver gang du låser opp telefonen for å bruke den. Det var til og med tider da Samsung presset annonser på noen av de dyreste telefonene sine, selv om de lovet at de ikke ville gjøre det lenger.

I slekt: Er det virkelig en god idé å selge personvernet ditt for en billigere telefon?

Roku-streamere leverer også annonser. Faktisk tjener Roku mer penger på annonser enn på maskinvaresalg. Det er ingen måte å deaktivere annonser på Android TV-enheter heller. Du kan også prøve å fjerne annonser fra Amazon Echo Present, males du kommer opp tom.

Du kan ikke velge bort å se annonser, og i mange tilfeller har du ingen mulighet til å betale for å få dem til å stoppe.

Det er irriterende at selskaper synes dette er greit. De lar deg ikke stoppe dem heller. Du kan ikke velge bort å se annonser, og i mange tilfeller har du ingen mulighet til å betale for å få dem til å stoppe. Hvis jeg betaler for en smarttelefon, streamer eller annen maskinvare, bør det være mitt å bruke og kontrollere som jeg ønsker. Slik jeg ser det, hvis uunngåelige annonser vises på noe jeg har kjøpt, eier jeg egentlig ikke det produktet.

Jeg forstår at annonser bidrar til å holde disse produktene rimelige, og det er bra. Males hvorfor kan jeg ikke velge å få dem til å forsvinne?

Annonser gir rimelighet, males jeg burde ha et valg

Amazon Kindle Paperwhite 2021 med skjermen som viser et bokomslag, på et bord, ved siden av en kopp kaffe

Rita El Khoury / Android Authority

Amazon selger sine Kindle e-lesere i to varianter: de med “Spesialtilbud” og de uten. Tilbudene er kun annonser som hovedsakelig vises på låseskjermen. For å bli kvitt dem, betaler du $20 ekstra. Du kan når som helst bestemme deg for å gjøre dette. Med andre ord, hvis du kjøper en Kindle med spesialtilbud, trenger du ikke sende den tilbake for en annen for å fjerne annonsene. Du betaler Amazon, og increase, annonsene er borte.

Jeg er veldig støttende for dette. Det bidrar til å holde Kindles rimelig for stort sett alle, samtidig som det gir muligheten til å fjerne annonser til de som vil. Slik skal det være for alt som bruker en annonsestøttet modell.

Få en: De beste Amazon Kindle e-leserne du kan kjøpe

Hulu er et annet godt eksempel. Du kan betale $6,99 hver måned for Hulus programmering med annonseavbrudd eller $12,99 for akkurat den samme programmeringen, males uten annonser. Dette er flott fordi det gjør Hulu tilgjengelig for people som er budsjettbevisste, samtidig som det gir et annonsefritt alternativ til people som heller vil bruke de ekstra pengene.

Hvis jeg kjøper et produkt som er spekket med annonser, bør jeg kunne velge å bruke litt ekstra for å bli kvitt dem når som helst.

Smarttelefoner, streamere og alt annet skal fungere på samme måte. Hvis jeg kjøper en billig smarttelefon som er spekket med annonser, bør jeg kunne velge å bruke litt ekstra for å bli kvitt dem når som helst. Dette holder telefonmaskinvaren tilgjengelig for de som trenger den, samtidig som den gjør den til et levedyktig valg for de som elsker telefonen, males hater annonser. Det gjør det også slik at people som har et stramt budsjett i dag kan velge å fjerne annonser når de har litt ekstra penger senere.

Dessverre er dette ikke tilfellet mesteparten av tiden. Rokus situasjon gjør det helt klart hvorfor. Selskapet tjener fjell med penger på annonser, så hvorfor skulle det kutte i sin egen fortjeneste?

Det er naked tingen: Disse annonsene gjør produktet verre. Jeg er ikke den eneste som går videre fra selskaper som prøver å kaste annonser på meg fra alle kanter. Selv om det kan tjene mye penger på kort sikt, vil annonser aldri bygge merkelojalitet, og de er absolutt ikke en investering for å tiltrekke seg nye kunder.

Annonser er ikke innovasjon

Netflix på et Amazon Echo Show 10

Adamya Sharma / Android Authority

Da ordet spredte seg om at Netflix skulle lansere et annonsestøttet nivå, var det åpenbart hvorfor. Nyheten kom samtidig med avsløringen om at selskapet mistet abonnenter for første gang på 10 år. Aksjen fikk et stort slag, og plutselig var et annonsestøttet nivå på bordet.

Tenk på det et øyeblikk. Netflix ble møtt med å miste abonnenter, og det hoppet rett til å bringe inn annonser. Det sto ikke «Hmmm, kanskje vi burde gjøre produktet vårt bedre» eller «La oss jobbe med måter å tiltrekke oss nye forbrukere på». Nei. Annonser.

Som jeg har gjort klart, hvis Netflix fortsetter å prise det samme for nivåer uten annonser, ville jeg ikke ha noe imot at det tilbyr et annonsestøttet nivå også. Males det er usannsynlig. Selv om det lanserer det nye nivået uten å endre de nåværende, er Netflix ikke redd for å øke prisene, så det vil sannsynligvis gjøre det raskt etterpå.

Er du OK med annonser på betalte produkter og tjenester?

97 stemmer

Det er veldig skuffende at bedrifter tror det er en god forretningsavgjørelse å kaste annonser på sine økonomiske problemer. På de fleste andre måter vil bedrifter sannsynligvis være enige om at det er et dårlig trekk å gjøre produktet objektivt dårligere for brukeren. Males uansett grunn, ser det ikke ut til at annonser teller i den forbindelse.

Ingen har noen gang blitt forelsket i en merkevare på grunn av alle de flotte annonsene den sender til dem.

Jeg kan naked håpe at selskaper i alle riker – males spesielt smarttelefonprodusenter – ser at annonser ikke er en oppsamlingsløsning. Selv om annonser brukes, bør det være enkle måter for brukere å deaktivere dem. Tross alt er det ingen som noen gang har forelsket seg i et merke på grunn av alle de flotte annonsene det sender til dem.

I mellomtiden vil jeg naked fortsette å gjøre det jeg har gjort og kun støtte selskapene som gir meg makt over mine egne produkter økonomisk. Den eneste måten å vinne denne krigen på er å stemme med lommeboken.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.