Andy Murray inspirert av minner om å avslutte grand-slam jinx 10 år senere

TELEMMGLPICT000011707213 trans NvBQzQNjv4BqytxLMmtfp3sC cEhhtHl3 kWZ2wQyMFrq6bVM5K5Eps

[ad_1]

TELEMMGLPICT000011707213 trans NvBQzQNjv4BqytxLMmtfp3sC cEhhtHl3 kWZ2wQyMFrq6bVM5K5Eps

Bilder fra 10. september 2012 viser en storøyd Murray som kjemper mot vindkast og den mest uforsonlige motstanderen. Så hva husker mannen selv når han tenker tilbake på den ville natten?

“Jeg husker hvordan jeg følte meg før kampen,” svarte han. «Jeg husker at jeg var i garderoben på egenhånd og følte meg utrolig nervøs og følte meg ganske ensom og følte på en måte mye press.

«Jeg husker at jeg etter kampen gikk tilbake til banen før jeg forlot lokalet og naked var der ute igjen… Jeg kan ikke huske om min kone kom på banen like etter kampen. Males jeg gikk og gjorde noen biter og stykker pressemessig, og så tror jeg at jeg gikk ut igjen. Ja, ville naked være der ute på egenhånd.

“Jeg var veldig stolt av meg selv, og ja, jeg følte meg veldig avslappet i det øyeblikket. Jeg hadde ikke lyst til å gå amok og feire. Jeg følte meg ikke… etter Wimbledon i 2013 følte jeg meg litt utmattet og flat. Jeg følte egentlig ikke det slik, etter min hukommelse. Jeg følte meg ganske avslappet, og det var en så stor lettelse å komme over den grensen.

«Nå tenker jeg egentlig ikke på det i hverdagen. Noen ganger kan people spørre meg om det og jeg vil huske det, males det er ikke noe jeg tenker på hver dag. Og ja, det virker som lenge siden. Mye har skjedd i livet mitt siden den gang, og mye viktigere enn det, helt klart.»

En viktig faktor i den US Open-triumfen var tilstedeværelsen av Ivan Lendl, som fortsatt var i sin første sesong som Murrays trener. Til tross for at han en gang fortalte journalister at «jeg gjør ingen teknikk – jeg suger på det», har Lendl alltid styrket Murrays selvtillit gjennom selve tilstedeværelsen. Så det er godt å rapportere at Outdated Stoneface er tilbake i New York denne uken, klar til å stirre ned fra tribunen på sin velkjente skjemmende måte.

[ad_2]

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *